Zakelijk

Teambuilding & zakelijke events

IJsbad challenge

Ontdek de kracht van koude training en het ijsbad en transformeer in een bom van energie! Leer onder professionele begeleiding de juiste focus en ademhaling voor meer ontspanning, focus en energie.

De workshop is een introductie in koude training. Een middag vol kennis over energie, stress en de positieve effecten van koude training en gecontroleerde uitdagingen. Met als afsluiter de ultieme gecontroleerde uitdaging, het ijsbad.

– Deep learning met kennis over energie, stress en koude training
– Praktijk oefeningen om later thuis toe te passen
– Ultieme uitdaging, het ijsbad
– Ervaren coach om je te begeleiden
– 1-op-1 begeleiding tijdens je ijsbad ervaring
– Q & A aan de coach

Full event setting

Ga all in met onze event setting en zet een event neer vol kennis en uitdaging voor je team. 

– Alle benodigde materialen zoals eikenhouten ijsbad(en) en ijs
– Deep learning met kennis over energie, stress en koude training
– Praktijk oefeningen om later thuis toe te passen
– Ultieme uitdaging, het ijsbad
– Ervaren coach om je te begeleiden
– 1-op-1 begeleiding tijdens je ijsbad ervaring
– Q & A aan de coach

Basic setting

 

– Alle benodigde materialen zoals ijsbad(en) en ijs
– Deep learning met kennis over energie, stress en koude training
– Praktijk oefeningen om later thuis toe te passen
– Ultieme uitdaging, het ijsbad
– Ervaren coach om je te begeleiden
– 1-op-1 begeleiding tijdens je ijsbad ervaring
– Q & A aan de coach

Meer energie, betere prestaties en minder klachten!​​

Haal het beste uit je team door te investeren in hun gezondheid en vitaliteit en geef ze de tools om een gezonde leefstijl te creëren met ons brede aanbod workshops en trainingen. Wij bieden een vernieuwende aanpak met een combinatie van klinische psycho-neuro-immunologie, fysiotherapie en orthomoleculaire- en bewegingsgeneeskunde.

Boek een losse inspiratiesessie en kies uit één van de thema’s of organiseer een maatwerk campagne van meerdere thema’s, met meetmomenten, challenges en activatie communicatie middelen. 

Broeders_Logo_Logo-cirkel-onderzin

Leefstijl Masterclasses

Vanuit de Broeders Leefstijl Academie bieden wij verschillende vormen van advies, training en begeleiding voor een praktische en realistische weg naar een fit en energiek leven. Bekijk hieronder wat wij voor jullie kunnen betekenen.

Energie

Controle over je energieniveau
Ontdek de oorzaak van je energieklachten, leer waar energie vandaan komt en welke factoren hier invloed op hebben. Verhoog je energieniveau om je doelen te bereiken.

Slaap

Slaap als basis om te presteren
de basis van gezondheid en vitaliteit met een goede nachtrust. Onze slaaptraining zorgt voor meer energie, verhoogt de productiviteit en verbetert de algehele gezondheid van het team. Zorg voor een gezonde en productieve werkomgeving door een goede nachtrust.

Adem

Adem jezelf fit
Controle over ademhaling betekent controle over jezelf, verbetering van je conditie en immuunsysteem en meer energie. Leer ademhalingstechnieken om vermoeidheidsklachten, stress, chronische pijn en slaapproblemen te verminderen. Krijg controle over je ademhaling en verbeter je gezondheid.

Sociaal klimaat

Een optimale sociale omgeving
Creëer een omgeving waarin je kan groeien en vliegen. Vriendschap en collega’s zijn van invloed op je gezondheid en welzijn, dus zorg voor een ondersteunende omgeving die stress vermindert en bijdraagt aan jouw succes!

Voeding en vasten

Intermittent fasting als vaccin tegen de moderne tijd
Meer energie, minder stress en flexibele weerstand. Bescherm jezelf tegen de moderne tijd en leer hoe Intermittent fasting in je leefstijl je gezondheid kan verbeteren

Voeding

Optimale energie en concentratie over de hele dag
Ontdek hoe je voeding kunt gebruiken voor optimale energie en concentratie! Leer over het effect van suiker, voeding die schaadt en baadt en krijg je tips voor een goede energieverdeling gedurende de dag. Geen ingewikkelde diëten, maar praktische tips voor een gezonde levensstijl.

Bewegen

Zet jezelf, team en organisatie in beweging
Leer beweging integreren in je dagelijkse routine en hoe je dit met praktische en haalbare tips kan toepassen op het werk en je drukke privé leven. Beweging is niet alleen goed voor de gezondheid, het zorgt ook voor meer energie, focus en productiviteit. Zet jezelf en je organisatie in beweging!

Mindfullness

Rust in het hoofd, overzicht en controle op stress
Leer effectiever werken met meer focus en minder stress. Leer mindfulness toepassen op het werk en verbeter je besluitvaardigheid, concentratie en effectiviteit. Voor teams en professionals die beter willen presteren met minder stress.

Uitdagingen

Stap uit je comfortzone en groei
Houd de zaag scherp en leer nieuwe uitdagingen aan te gaan en stress te beheersen. Vergroot je veerkracht en groei als professional en als persoon. Bereid je voor op de uitdagingen van het leven en in je werk en haal het beste uit jezelf!

Zingeving en doelen

Geef jezelf sturing en bepaal je eigen richting
Loop je vast en moeite om jezelf te motiveren? Vind richting in het leven en verhoog je energie en motivatie. Stel doelen, krijg duidelijkheid en verbeter je levenskwaliteit. Leer hoe je nieuwe gewoonten kunt integreren en bereik meer succes en betere samenwerkingen

Tarieven
Al onze masterclasses duren ongeveer 90 – 120 minuten.
Per masterclass rekenen we €945,- excl. btw.

Webinars
Al onze masterclasses zijn ook digitaal mogelijk voor €645,- excl. btw.

Trajecten en maatwerk
Vitaal traject – diverse masterclasses – gezondheidsmetingen – maatwerk. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Mogelijkheden

Direct te boeken
Leer je team fit te worden met een losse inspiratiesessie en kies uit één van de thema’s. Inspireer je team fit te worden en aan dit thema te werken met een thema die past bij hun persoonlijke leefstijl. Ons aanbod is direct beschikbaar als losse inspiratie sessie.

Maatwerk
Op aanvraag maken we een maatwerk aanbod of een maatwerk campagne van meerdere thema’s, met meetmomenten, challenges en promotie en activatie communicatie middelen ter motivatie. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Stress regulatie

Reduceer stress

Vet verbranding

Thermo regulatie

Gezondheid

Boost imuunstysteem

Duurzaam

Duurzame ijsbaden

Ervaringen van anderen

Zorg voor jouw eigen unieke ervaring

This IP, site or mobile application is not authorized to use this API key. Request received from IP address 2a12:5040:1:304:3853:c8ff:fe2d:3864, with empty referer

Veel meer dan alleen een ijsbad

De Broeders behandelen meerdere thema’s rondom duurzame inzetbaarheid, vitaliteit, stress reductie en mentale weerbaarheid. U kunt zelf een dag samen te stellen uit onze thema’s.
 
De Broeders komen langs op uw locatie met een volledige setting inclusief ijsbad(en). Afhankelijk van het aantal deelnemers en het gekozen programma geven de Broeders aan hoe lang de dag zal duren.
Een reguliere workshop duurt 4 uur en bevat 2 onderwerpen uit het aanbod hiernaast. Het is mogelijk meer onderwerpen aan bod te komen. Dan duurt de workshop langer.
 
Vraag hieronder een offerte aan of naar de mogelijkheden voor een workshop vitaliteit en duurzame inzetbaarheid.

Inhoud dagworkshop

Bij de Broeders kunt u kiezen uit de volgende thema’s voor uw workshop. Alle thema’s zijn toe te passen in de praktijk en op de werkvloer. Onderaan de pagina worden de thema’s kort toegelicht.

Sitting Breaks
Hypoxie
Intermitted fasting
Gezonde voeding
High intensity interval training
Rust interventies
Hypercapnia
Gecontroleerde uitdaging – ijsbad

Uiteraard geven de Broeders advies in het samenstellen van een programma. Wilt u zich focussen op duurzame inzetbaarheid, vitaliteit of stress reductie en mentale weerbaarheid? De Broeders stellen het programma samen dat bij uw wensen past.

Sitting Breaks

Het zittende leven van nu Jaagt ons verder en verder weg van hoe het hoort te zijn. Sitting breaks komt weer in de buurt hoe wij ons evolutionair altijd hebben bewogen. Het is Efficiënt, evolutionair bekent voor je lichaam, praktisch en voor jong en oud/fit of ziek goed uit te voeren.
Een aanrader voor de zittende werknemers.

Intermitted Fasting

Periodiek niet eten is de meest brede en beste interventie tegen de welvaartsziektes van tegenwoordig. We eten te vaak, te veel en niet echt gezond. Het voedsel van nu is vooral geïndustrialiseerd en veel adviezen over gezonde voeding berusten helaas nog op oude gedachtes.

Hypoxie

Hoogte training zonder de hoogte op te zoeken. Zuurstof tekort training is een training die alles verbeterd wat met je stress- immuunsysteem en je longen te maken heeft. 

Gezonde Voeding

Gezonde voeding en een goede motor zijn essentieel voor het leven. De Broeders geven advies over de balans van gezonde voeding en de effecten van voeding op je mentale toestand.

Rust Interventies

Na alle uitdagingen en het bewegen is er natuurlijk ook tijd voor rust nodig. Ingebouwde rust interventies op specifieke momenten zorgen voor de juiste werk-stress balans en dragen bij aan een positieve fysieke en mentale toestand.

High Intensity Interval

Als jou lichaam het aankan is een high intensity interval training de beste vorm om een fysiek uitdaging aan te gaan, interne communicatie processen in je lichaam gigantisch verbeterd, suiker weg te trekken, welk de voeding is voor bacteriën en nog veel meer.

Gecontroleerde uitdaging

Hebben positieve invloed op je genetica. Het aanpassen van genetica door je omgeving noemen we epi-genetica. Als jij je kort en veilig blootstelt aan uitdagingen dan zal je lichaam zich gaan ontwikkelen om vitaler te worden voor een grotere overlevingskans. Varieer je met de trainingen/uitdagingen die je aangaat dan zul je jezelf kunnen aanpassen in elke situatie en een flexibele gezondheid creëren.

Hypercapnia

Hypercapnia zorgt voor een bewuste “verzuring” waardoor je jezelf traint tegen de nadelige constante verzuring. Waarbij hypocapnia juist zorgt voor het direct ontzuren van je lichaam. Beide zijn prima echter is de hypercapnia variant praktischer in zijn uitvoering.

Klanten

“Er werd mij verteld dat des te groter de uitdaging des te groter het effect…. Dat kan ik beamen, het gaf mij een ongelofelijke positieve kick, ik was super trots met mijn overwinning en tot dagen na het ijsbad voelde ik mij kiplekker”

“ Het was een geweldige ervaring om direct te voelen wat voor een invloed ademhaling kan hebben heb je stress niveau.”

“Ik heb al jaren pijnklachten vanwege fibromyalgie, dus twijfelde aan het begin flink. Maar deze training gaf mij het inzicht dat mijn lichaam veel meer aankan dat ik daadwerkelijk dacht. Ik ben super blij Rodi mij de kennis en veiligheid bood om de kou te trotseren”

Veiligheid

Koude training dient te allen tijden veilig gedaan te worden. Eén om jezelf niet te verwonden en twee om optimaal effect te hebben van de hier beschreven voordelen. Het niet veilig voelen, of een niet veilig signaal vanuit je lichaam krijgen, zoals spierspanning en/of een hoge en snelle ademhalingen zorgen ervoor dat de stress juist gevoeliger wordt afgesteld. Verdiep jezelf in de materie of benader iemand voor begeleiding voor de eerste paar keer koude training in het eikenhouten ijsbad.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met de Broeders.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Winkelwagen
Scroll naar boven