Online Academie

Thuis op eigen tempo

Online Masterclasses

Een gezonder, gelukkiger leven begint hier! Welkom bij onze online academie voor een gezonde leefstijl, waar we samen werken aan jouw welzijn. Ontdek inspirerende cursussen, deskundige begeleiding en community-ondersteuning om je te helpen je doelen te bereiken. Laten we samen stappen zetten richting een leven vol vitaliteit en balans. Doe mee en verander je leefstijl, verander je leven!

Community

Bij aanschaf van de Masterclass krijg je gratis toegang tot de Broeders Community. Deel ervaringen met anderen, leer van elkaar en ontvang de laatste tips en tricks.

Op eigen tempo

Met de online Masterclass heb je alle tijd om de informatie op eigen tempo te bestuderen. 
Nieuw: volg de cursus via een app dus waar en wanneer je wilt.

Praktijk oefeningen

Breng theorie in praktijk met de verschillende oefeningen in de Online Masterclass en knal direct van energie.

* Nog nooit een ijsbad of koude training gedaan? Wij adviseren sterk dat je een 1e ijsbad ervaring moet ervaren met de juiste begeleiding en veiligheid.

Stress regulatie

Reduceer stress

Vet verbranding

Thermo regulatie

Gezondheid

Boost imuunstysteem

Duurzaam

Duurzame ijsbaden

Ervaringen van anderen

Zorg voor jouw eigen unieke ervaring

This IP, site or mobile application is not authorized to use this API key. Request received from IP address 2a12:5040:1:304:3853:c8ff:fe2d:3864, with empty referer

Veiligheid

Koude training dient te allen tijden veilig gedaan te worden. Eén om jezelf niet te verwonden en twee om optimaal effect te hebben van de hier beschreven voordelen. Het niet veilig voelen, of een niet veilig signaal vanuit je lichaam krijgen, zoals spierspanning en/of een hoge en snelle ademhalingen zorgen ervoor dat de stress juist gevoeliger wordt afgesteld. Verdiep jezelf in de materie of benader iemand voor begeleiding voor de eerste paar keer koude training in het eikenhouten ijsbad.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met de Broeders.

werkgever betaald?

Medewerkers vallen vaak uit als gevolg van overmatige stress. Uit onderzoek blijkt dat één op de vijf werknemers te maken heeft met burn-outklachten . Maar liefst 36% van het werkgerelateerde ziekteverzuim wordt veroorzaakt door werkstress, wat aangeeft dat dit een veelvoorkomend probleem is. Uit enquêtes blijkt dat drie miljoen Nederlanders behoefte hebben aan maatregelen om werkstress te verminderen. Jezelf weerbaar maken en het juist inzetten van stress is een belangrijk middel om ernstige stressklachten of een burn-out te voorkomen. Aangezien iedereen anders op stress reageert, is het cruciaal dat werknemers de signalen van stress tijdig herkennen. Zieke medewerkers kosten bedrijven gemiddeld € 200,- tot € 400,- per dag.  Koude training kan zorgen voor meer energie, betere concentratie en creativiteit, en betere  weerbaarheid wat leidt tot minder ziekteverzuim.

 

Broeders community

Ontmoet andere fans van koude training, stel vragen en deel ervaringen.

Groei samen met andere mee in je koude training. Op de online community deelt Broeders gratis artikelen, nieuwtjes en trainingsvormen voor je koude training.

Wil je een vraag stellen aan Broeders, of aan een andere koude training fan? Wordt lid en deel je vraag in de community.

Bij aankoop van de Online Masterclass wordt je automatisch lid van de community.

Een blik uit de Online Masterclass

Winkelwagen
Scroll naar boven