Persoonlijke begeleiding ijsbad

IJsbad sessie voor 1 tot 4 personen

Persoonlijke begeleiding ijsbad sessie 1 tot 4 personen

Geïnteresseerd in koude training en wil je hierin graag begeleid worden? Of ga je koude trainingen gebruiken om weer fit te worden? Dat kan via een sessie met persoonlijke begeleiding. Mogelijk als introductie of als een herhalend traject om weer fit en energiek te worden.

Persoonlijke begeleiding
1 tot max 4 deelnemers
1 tot 2 uur (afhankelijk van aantal deelnemers)

Kosten:

€149,- p.p.

Ervaringen van anderen

Voorbereiden op een ijsbad?

Kleine voorbereiding voor de ijsbad workshop?

Start met koud(er) douchen
Wat is het heerlijk he, om ‘s ochtends onder een warme douche te staan? Weet je wat nog fijner is? Koud douchen. Op de korte termijn is het oncomfortabel maar op de lange termijn geeft het energie, is het goed voor je mentale kracht en heeft het talloze fysieke voordelen. Daarnaast is het een ideale voorbereiding op jouw eerste ijsbad. Hoe doe je dat dan, het koude douchen?

Ervaring van anderen

Zorg voor jouw eigen unieke ervaring

This IP, site or mobile application is not authorized to use this API key. Request received from IP address 2a12:5040:1:304:3853:c8ff:fe2d:3864, with empty referer

Veiligheid

Koude training dient te allen tijden veilig gedaan te worden. Eén om jezelf niet te verwonden en twee om optimaal effect te hebben van de hier beschreven voordelen. Het niet veilig voelen, of een niet veilig signaal vanuit je lichaam krijgen, zoals spierspanning en/of een hoge en snelle ademhalingen zorgen ervoor dat de stress juist gevoeliger wordt afgesteld. Verdiep jezelf in de materie of benader iemand voor begeleiding voor de eerste paar keer koude training in het eikenhouten ijsbad.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met de Broeders.

werkgever betaald?

Medewerkers vallen vaak uit als gevolg van overmatige stress. Uit onderzoek blijkt dat één op de vijf werknemers te maken heeft met burn-outklachten . Maar liefst 36% van het werkgerelateerde ziekteverzuim wordt veroorzaakt door werkstress, wat aangeeft dat dit een veelvoorkomend probleem is. Uit enquêtes blijkt dat drie miljoen Nederlanders behoefte hebben aan maatregelen om werkstress te verminderen. Jezelf weerbaar maken en het juist inzetten van stress is een belangrijk middel om ernstige stressklachten of een burn-out te voorkomen. Aangezien iedereen anders op stress reageert, is het cruciaal dat werknemers de signalen van stress tijdig herkennen. Zieke medewerkers kosten bedrijven gemiddeld € 200,- tot € 400,- per dag.  Koude training kan zorgen voor meer energie, betere concentratie en creativiteit, en betere  weerbaarheid wat leidt tot minder ziekteverzuim.

Vitaliteitsbudget

Het vitaliteitsbudget is een bedrag dat u kunt gebruiken om interventies, workshops of trainingen in te zetten bij uw medewerkers. 
Vraag je werkgever naar een beschikbaar vitaliteitsbudget. Wij stellen dan een factuur op naar je werkgever toe.

Persoonlijke begeleiding

Tijdens dit uur introduceert Rodi je in koudetraining en geeft hierbij een korte theoretische les. Je leert onder andere over het immuunsysteem je het verhogen van je weerstand. Aansluitend volgt een gecontroleerde uitdaging, het nemen van een ijsbad.

Stress reductie
Boost immuunsysteem
Weerbaarheid
Verhoogde productiviteit en creativiteit

De persoonlijke begeleiding is aan te vragen vanaf 1 tot max 4 personen. Wil je met meer dan 4 personen komen? Stuur dan even een berichtje.

Meld je voor de persoonlijke begeleiding aan via de button. Wij nemen contact met je op om een moment in te plannen.

Vitaal worden met ijsbad
Winkelwagen
Scroll naar boven