Broeders Workshops

Challenge yourself

IJsbad workshop halve dag

Een introductie in koude training. Een middag vol kennis over energie, stress en de positieve effecten van koude training en gecontroleerde uitdagingen. Met als afsluiter de ultieme gecontroleerde uitdaging, het ijsbad.

 

Masterclass
Uitdagingen voor een fitter leven

Next level kennis en diepgang over koude training en uitdagingen voor een fitter leven. Een halve dag vol deep learning koude training en genetica, evolutie, vitaliteit, energie, je immuunsysteem, stress en ademhaling.  Sluit af met de ultieme gecontroleerde uitdaging, het ijsbad.

IJsbad privé sessie 1 tot 4 personen

Kennismaken met een ijsbad en koudetraining? Dat kan via een sessie met persoonlijke begeleiding. Ook mogelijk als introductie sessie of voor een herhalend traject om weer fit en energiek te worden.

Samen bereik je meer dan alleen. Dat geldt ook voor een gezondere leefstijl en de positieve effecten van een ijsbad. Boek een workshop bij Broeders voor een team of eigen groep. Ook mogelijk op een eigen locatie.

Masterclass Voeding

Ontdek hoe je voeding kunt gebruiken voor optimale energieen concentratie! Leer over het effect van suiker, voeding die schaadt en baadt en krijg je tips voor een goede energieverdeling gedurende de dag. Geen ingewikkelde diëten, maar praktische tips voor een gezonde levensstijl.

Ademhaling workshop

Adem jezelf fit.
Controle over ademhaling betekent controle over jezelf, 
verbetering van je conditie en immuunsysteem en meer energie. Leer ademhalingstechnieken om vermoeidheidsklachten, stress, chronische pijn en slaapproblemen te verminderen. Krijg controle over je ademhaling en verbeter je gezondheid.

Zorg voor jouw eigen unieke ervaring

This IP, site or mobile application is not authorized to use this API key. Request received from IP address 2a12:5040:1:304:3853:c8ff:fe2d:3864, with empty referer

Stress regulatie

Reduceer stress

Vet verbranding

Thermo regulatie

Gezondheid

Boost imuunstysteem

Duurzaam

Duurzame ijsbaden

Veiligheid

Koude training dient te allen tijden veilig gedaan te worden. Eén om jezelf niet te verwonden en twee om optimaal effect te hebben van de hier beschreven voordelen. Het niet veilig voelen, of een niet veilig signaal vanuit je lichaam krijgen, zoals spierspanning en/of een hoge en snelle ademhalingen zorgen ervoor dat de stress juist gevoeliger wordt afgesteld. Verdiep jezelf in de materie of benader iemand voor begeleiding voor de eerste paar keer koude training in het eikenhouten ijsbad.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met de Broeders.

Winkelwagen
Scroll naar boven