Over de broeders

Challenge yourself

Met passie voor koude trainingen ontstaan.

Na een lange zoektocht naar de ideale ijsbaden willen de broeders nu iedereen helpen aan een optimale koude training. Koop een losse eikenhouten ijsbad, begin met een starterspakket of ga all-out met de complete set.
Alle producten zijn uiteraard door de broeders zelf uitvoerig getest en bieden alles wat nodig is voor een optimale koude training.

Over de BROEDERS

De Broeders zijn Rodi en Kay, samen delen wij een sportieve passie voor gezondheid en creativiteit. In een gedeelde passie voor koude training hebben wij onze krachten gebundeld om zoveel mogelijk mensen te inspireren en kennis te laten maken met koude training. Dit door de mooiste eikenhouten ijsbaden aan te bieden in onze shop maar tegelijkertijd ook onze expertise te delen. Dit middels advies, begeleiding of workshops in koude training!

Rodi

Mijn naam is Rodi Kosterman, ik ben fysio-, orthomoleculair therapeut en master in de klinische psycho-neuro-immunologie, oftewel, leefstijl adviseur.

Ik heb al sinds jongs af aan een drang om erachter te komen hoe het lichaam, brein en het immuunsysteem (samen)werken en hoe deze elementen interacteren met hun omgeving.

Mijn doel is om, desondanks deze complexe situatie, mensen optimaal en op een relatief eenvoudige manier te begeleiden om het optimale uit zichzelf te halen.

Ik kan uit persoonlijke ervaring zeggen: wanneer je kennis toeneemt over de werking van het lichaam, je brein, de immunologie en de interactie hiermee met je omgeving, er een eindeloze leerzame, leuke, fascinerende reis ontstaat. Welke positief is voor je persoonlijke – en beroepsmatige ontwikkeling. Ook is het positief voor het verbeteren van je kwaliteit van leven door een betere gezondheid.

Kay

Hi mijn naam is Kay. Zo lang ik mij kan herinneren ben ik gek op sport en veel verschillende sporten. 
Vanuit de sport is mijn interesse in het menselijk lichaam en gezondheid ontstaan. Door mijn nieuwsgierigheid ben ik in aanraking gekomen met een ijsbad en de koudetraining: een leuke en uitdagende manier om je lichaam een boost te geven.

Waar Rodi vanuit zijn achtergrond verantwoordelijk is voor de fysiologische inhoud en de adviseur van de Broeders is, houd ik mij bezig met de organisatie rondom Broeders. Zo verdelen wij onze expertises en vullen elkaar goed aan.

Winkelwagen
Scroll naar boven