Shop van de Broeders

Challenge yourself

avantopool ijsbaden

De Finnen hebben een diepgaand begrip van de gunstige effecten van kou op zowel het lichaam als de geest. Al jarenlang plukken zij de voordelen van koudwaterzwemmen of afkoelen in de sneeuw na een bezoek aan de sauna. Het is dan ook geen verrassing dat de meest geavanceerde ijsbaden uit Finland komen: de ijsbaden van Avantopool. 

Eikenhouten ijsbaden

Onze ijsbaden zijn de perfecte manier om thuis aan de slag te gaan met koude training. Met onze stijlvolle houten ijsbaden voeg je niet alleen een mooie toevoeging aan je tuin toe, maar ook een effectieve manier om aan je gezondheid te trainen.
Koop een los ijsbad of als een set met bijhorende accessoires.

IJsbad Giftcards

Op zoek naar een unieke ervaring als cadeau? De Broeders giftcards zijn in te zetten voor alle verschillende workshops van de Broeders Leefstijl Academie.

Bezorging mogelijk binnen 5 werkdagen

Afhalen mogelijk in onze showroom

Afhalen mogelijk in onze showroom

Duurzame eikenhouten ijsbaden

Persoonlijk advies vanuit de Broeders

Voor vragen kan je ons altijd een mailtje sturen

Wij snappen dat er altijd vragen kunnen zijn over onze ijsbaden of koude trainingen. Als je twijfelt of graag een ijsbad van tevoren wilt zien, kan je gerust contact met ons opnemen. Er staat altijd wel één broeder voor je klaar.

Als je ons wilt spreken, stuur dan een berichtje via de mail of contactpagina. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Winkelwagen
Scroll naar boven