long covid workshop

Challenge yourself

Long covid bestrijden met ademhalingstechnieken en koude training

Ontdek meer over het complete plaatje bij de long covid workshop van Broeders. Leer over de werking van je immuunsysteem en de mogelijkheden met ademhalingstechieken en koude training. Krijg tools en kennis om jouw klachten aan te pakken. Een middag vol kennis, uitdaging en advies over het immuunsysteem, het ijsbad en long covid.

 • Ademhalingstechnieke
 • Stress leren begrijpen
 • Hoe werkt je immuunsysteem
 • Praktische tips en tricks
 • 1-op-1 begeleiding
 • Gecontroleerde uitdaging: ijsbad
 • Leer alles over het boosten van je immuunsysteem
 • Krijg waardevol advies over omgaan met Long Covid
 • Interactieve sessie vol kennis en inzichten
 • Ervaren professionals delen hun expertise en tips
 • Neem de uitdaging aan met verfrissende ijsbaden

Deze Masterclass wordt maar 1x per kwartaal georganiseerd

Maximaal 20 deelnemers.
Van 14:30 – 17:00 uur
Kosten: €109,- p.p.
Locatie: Fysiotherapie Bodyproof – Utrecht

Datum: 3 juni

Wij zijn ervan overtuigd dat je enthousiast bent aan het eind van onze workshops. Dus geven wij een niet goed – geld terug garantie.

Stress regulatie

Reduceer stress

Vet verbranding

Thermo regulatie

Gezondheid

Boost imuunstysteem

Duurzaam

Duurzame ijsbaden

Data

3 juni

Wat zeggen anderen

Zorg voor jouw eigen unieke ervaring

This IP, site or mobile application is not authorized to use this API key. Request received from IP address 2a12:5040:1:304:3853:c8ff:fe2d:3864, with empty referer

werkgever betaald?

Medewerkers vallen vaak uit als gevolg van overmatige stress. Uit onderzoek blijkt dat één op de vijf werknemers te maken heeft met burn-outklachten . Maar liefst 36% van het werkgerelateerde ziekteverzuim wordt veroorzaakt door werkstress, wat aangeeft dat dit een veelvoorkomend probleem is. Uit enquêtes blijkt dat drie miljoen Nederlanders behoefte hebben aan maatregelen om werkstress te verminderen. Jezelf weerbaar maken en het juist inzetten van stress is een belangrijk middel om ernstige stressklachten of een burn-out te voorkomen. Aangezien iedereen anders op stress reageert, is het cruciaal dat werknemers de signalen van stress tijdig herkennen. Zieke medewerkers kosten bedrijven gemiddeld € 200,- tot € 400,- per dag.  Koude training kan zorgen voor meer energie, betere concentratie en creativiteit, en betere  weerbaarheid wat leidt tot minder ziekteverzuim.

Vitaliteitsbudget

Het vitaliteitsbudget is een bedrag dat u kunt gebruiken om interventies, workshops of trainingen in te zetten bij uw medewerkers. 
Vraag je werkgever naar een beschikbaar vitaliteitsbudget. Wij stellen dan een factuur op naar je werkgever toe.

Veiligheid

Koude training dient te allen tijden veilig gedaan te worden. Eén om jezelf niet te verwonden en twee om optimaal effect te hebben van de hier beschreven voordelen. Het niet veilig voelen, of een niet veilig signaal vanuit je lichaam krijgen, zoals spierspanning en/of een hoge en snelle ademhalingen zorgen ervoor dat de stress juist gevoeliger wordt afgesteld. Verdiep jezelf in de materie of benader iemand voor begeleiding voor de eerste paar keer koude training in het eikenhouten ijsbad.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met de Broeders.

De online masterclass is nieuw. De prijs is voor de early birds tijdelijk van €89,- naar €69,-

* Nog nooit een ijsbad of koude training gedaan? Wij adviseren sterk dat je een 1e ijsbad ervaring moet ervaren met de juiste begeleiding en veiligheid.

IJsbad workshop

Een introductie in koude training.

Twee uren vol kennis over genetica, ademhaling en de positieve effecten van koude training en gecontroleerde uitdagingen. Met als afsluiter de ultieme gecontroleerde uitdaging: het ijsbad.

Inclusief:
– Deap learning met kennis over genetica, ademhaling en stress- en immuunsysteem
– Praktijk oefeningen om later nog toe te passen
– Inleiding en kennis over koude training
– Praktijk ervaring in het ijsbad
– Alle theorie wordt digitaal nagestuurd om terug te lezen
– Q & A aan de coach
– 1-op-1 begeleiding tijdens je ijsbad ervaring

Maximaal 20 deelnemers.
Duur: 3 uur
Van 12:00 – 15:00 uur
Kosten: €109,- p.p.
Locatie: Fysiotherapie Bodyproof – Utrecht

Wij zijn ervan overtuigd dat je enthousiast bent aan het eind van onze workshops. Dus geven wij een niet goed – geld terug garantie.

Data

11 maart
15 april
10 juni
8 juli
9 september
7 oktober
9 december

Zijn bovenstaande data voor jou niet mogelijk? Volg dan thuis op eigen tempo onze Online Masterclass Koude Training en IJsbad.

Onze Masterclass - Uitdagingen voor een fitter leven -Meer dan alleen een ijsbad?

Veel meer dan alleen een ijsbad. De dagworkshop biedt het complete plaatje. Leer meer over vitaliteit, je immuunsysteem en life changing challenges en sluit af met een gecontroleerde uitdaging, het ijsbad. 

Inhoud dagworkshop

Evolutionair bewegen

Het zittende leven van nu jaagt ons verder en verder weg van hoe het hoort te zijn. Sitting breaks komt weer in de buurt van hoe wij ons evolutionair altijd hebben bewogen. Het is efficiënt, praktisch en evolutionair bekend. Het is voor jong, oud en fit of ziek goed uit te voeren.

Adem jezelf fit

Hoogte training zonder de hoogte op te zoeken.
Zuurstof tekort training is een training die alles verbetert wat met je stress-, immuunsysteem en je longen te maken heeft. Zuurstof tekort training zorgt voor een bewuste “verzuring” waardoor je jezelf traint tegen de nadelige constante verzuring in je lichaam. Dit heeft een positief effect op stress reacties en je immuunsysteem.

Gecontroleerde uitdaging

Een ijsbad sessie is een gecontroleerde uitdaging. Een praktisch voorbeeld en prachtige uitdaging om de dag af te sluiten. Alles wat je die dag hebt geleerd komt samen in het nemen van het ijsbad.

Programma

09:00 – Welkom
09:15 – Evolutionair bewegen
10:00 – Praktische toepassingen
10:30 – Pauze en Q&A
11:00 – Adem jezelf fit
11:30 – Praktische toepassingen
12:00 – Gecontroleerde uitdagingen en epi-geneticea – ijsbad
13:00 – Ervaring delen

Winkelwagen
Scroll naar boven