ijsbad hout

Challenge yourself

Bezorging mogelijk binnen 5 werkdagen

Afhalen mogelijk in onze showroom

Duurzame eikenhouten ijsbaden

Persoonlijk advies vanuit de Broeders

Onze houten ijsbaden

Stel je lichaam bloot aan (extreme) kou

Houten ijsbad

Zelf thuis aan de slag met koude training? Dan zijn onze houten ijsbaden een stijlvolle keuze en toevoeging aan je tuin. In de zomer vul je het houten ijsbad met water en ijs en je bent klaar voor je koude training. In ze winter hoeft je er geen ijs bij te doen en kan je dagelijks gebruik maken van een heerlijk houten ijsbad. Onze houten ijsbaden zijn ook zeer geschikt om ook te gebruiken als houten dompelbad. Met de kleine afmeting zijn onze houten ijsbaden ook geschikt voor de kleinere tuinen.
Na een heerlijke sauna afkoelen in een dompelbad? Gebruik je houten ijsbad als dompelbad voor de sauna, of als ijsbad voor je koude training.
De houten ijsbaden zijn onbehandeld en zullen met de natuurlijke omstandigheden verkleuren. Heb je vragen over het onderhoud van een houten ijsbad? Neem dan een kijkje op onze onderhoudspagina.
Wil je meer leren over het inzetten van een houten ijsbad als ijsbad en de koude training? Neem dan een kijkje op onze pagina over koude training en onze pagina met workshops in koude training.

Uitdagingen zorgen voor ontwikkeling, groei en herstel

Voor vragen kan je ons altijd een mailtje sturen

Wij snappen dat er altijd vragen kunnen zijn over onze ijsbaden of koude trainingen. Als je twijfelt of graag een ijsbad van tevoren wilt zien, kan je gerust contact met ons opnemen. Er staat altijd wel één broeder voor je klaar.

Als je ons wilt spreken, stuur dan een berichtje via de mail of contactpagina. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Winkelwagen
Scroll naar boven