ENERGY BOOST

5 traningen

Van energiedips, stress en spanning naar een krachtig, weerbaar en besluitvaardig leven. Beleef in 5 weken lang de Broeders Energy Boost training. Onderga een gedragsverandering voor het leven en word de beste versie van jezelf.

Ga direct aan de slag voor een gezonde en fitte leefstijl!

Wil jij je meer energie voor je sport, werk of voor herstel en wil je graag weten hoe het dan allemaal precies werkt? 5 groepslessen waarin je ondergedompeld wordt Broeders Leefstijl Academie energy boosters en maak elke week kennis met een nieuwe tool. Beweging en kennis staan centraal. Naast de deep learning ervaring krijg je ook uitdagingen mee voor thuis om zo tot een blijvende gedragsverandering te komen.

– Deep learning met kennis over een vitaal leven
– Praktijk oefeningen om later thuis toe te passen
– Ultieme uitdaging, het ijsbad
– Ervaren coach om je te begeleiden
– 1-op-1 begeleiding tijdens je ijsbad ervaring
– Q & A aan de coach

Data:
18 maart – 15 april – 6 mei – 3 juni – 24 juni
Tijden: 15:30 – 17:00 uur
Locatie: Bodyproof
Prijs: € 349,-

Programma

Dag 1: Energie

Controle over je energieniveau.
Ontdek de oorzaak van je energieklachten, leer waar energie vandaan komt en welke factoren hier invloed op hebben. Verhoog je energieniveau om je doelen te bereiken.

Dag 2: Stress

Ontdek de kracht van stress.
Ontdek de kracht van veerkracht met onze Stress Workshop! Leer stress begrijpen, transformeer het tot een bron van positieve energie. Investeer in een gebalanceerd en stressbestendig leven.

Dag 3: Slaap

Ontdek de basis van gezondheid en vitaliteit met een goede nachtrust. Leer slaap inzetten voor meer energie, verhoogde de productiviteit en verbetering van de algehele gezondheid. Zorg voor een gezonde en energieke leefstijl door een goede nachtrust.

Dag 4: Voeding

Ontdek hoe je voeding kunt gebruiken voor optimale energie en concentratie! Leer over het effect van suiker, voeding die schaadt en baadt en krijg je tips voor een goede energieverdeling gedurende de dag. Geen ingewikkelde diëten, maar praktische tips voor een gezonde levensstijl.

Dag 5: Uitdaging

Stap uit je comfortzone en groei. Met als gecontroleerde uitdaging: Het ijsbad.

Houd de zaag scherp en leer nieuwe uitdagingen aan te gaan en stress te beheersen. Vergroot je veerkracht en groei als professional en als persoon. Bereid je voor op de uitdagingen van het leven en haal het beste uit jezelf!

Direct lid bij Broeders Leefstijl Academie

Na deelname aan een workshop ben je lid van de Broeders Leefstijl Academie. Wat betekend dit voor jou:

– Gratis trainingsvideo’s en uitleg over onze belasting tool
– Alle theorie is daarna digitaal terug te lezen in de online academie
– Bereid jezelf voor met challenges uit onze online academie
– Korting op onze rittenkaart om in ons ijsbad te duiken
– Onbeperkt toegang tot onze kennisbank met video’s en blogs

Extra

Online academie

Tijdens je 5 weekse training krijg je onbeperkt toegang tot onze online academie vol kennis over vitaliteit en tools voor een energiek leven.

ERVARINGEN VAN ANDEREN

Let's go

5 weken training en start direct aan een gezonde leefstijl

werkgever betaald?

Medewerkers vallen vaak uit als gevolg van overmatige stress. Uit onderzoek blijkt dat één op de vijf werknemers te maken heeft met burn-outklachten . Maar liefst 36% van het werkgerelateerde ziekteverzuim wordt veroorzaakt door werkstress, wat aangeeft dat dit een veelvoorkomend probleem is. Uit enquêtes blijkt dat drie miljoen Nederlanders behoefte hebben aan maatregelen om werkstress te verminderen. Jezelf weerbaar maken en het juist inzetten van stress is een belangrijk middel om ernstige stressklachten of een burn-out te voorkomen. Aangezien iedereen anders op stress reageert, is het cruciaal dat werknemers de signalen van stress tijdig herkennen. Zieke medewerkers kosten bedrijven gemiddeld € 200,- tot € 400,- per dag.  Koude training kan zorgen voor meer energie, betere concentratie en creativiteit, en betere  weerbaarheid wat leidt tot minder ziekteverzuim.

Vitaliteitsbudget

Het vitaliteitsbudget is een bedrag dat u kunt gebruiken om interventies, workshops of trainingen in te zetten bij uw medewerkers. 
Vraag je werkgever naar een beschikbaar vitaliteitsbudget. Wij stellen dan een factuur op naar je werkgever toe.

WAT ZEGGEN ANDEREN

This IP, site or mobile application is not authorized to use this API key. Request received from IP address 2a12:5040:1:304:3853:c8ff:fe2d:3864, with empty referer
Winkelwagen
Scroll naar boven