Aanmelden workshop

Speciale edities

Aanmelding workshop speciale editie

Meld je aan voor een special event

Meld je aan voor(Vereist)
Hoe heb je ons gevonden?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

broeders@ijsbaden.com

Zandweg 116C
3454 JZ Utrecht

Veel gestelde vragen

Waat zijn de kosten voor verzending?

Omdat een ijsbad 100 x 90 cm is in omvang zijn de verzendkosten €79,-. Wij verzenden in heel Nederland.

Retour

Niet tevreden of blijkt het product niet te deugen. Dit kunnen wij ons natuurlijk niet voorstellen maar uiteraard is het mogelijk een product binnen de gestelde consumenten termijn retour te sturen. De retourkosten zijn voor eigen rekening. Het aankoop bedrag ontvang je terug, de verzendkosten kunnen wij helaas niet retourneren.

Is afhalen ook mogelijk?

Jazeker! Wij staan voor je klaar met een lekker bakkie koffie. Wil je eerst komen kijken en advies? Dan ben je uiteraard ook altijd welkom. Stuur ons een berichtje voor een afspraak.

Kan ik begeleiding krijgen na mijn aankoop?

Natuurlijk kan dat. Heb je vragen over je eerste ervaring in een ijsbad? Dan kan je deze uiteraard stellen tijdens het afhalen van je ijsbad. Wij zullen je wat trips en tricks meegeven. Heb je een ijsbad bij ons gekocht en wil je begeleiding? Dan geven wij je een mooie korting!

Hoe kan ik begeleiding reserveren?

Stuur ons een berichtje! Wij nemen contact met je op om te bespreken wat je wensen zijn en dan maken wij een afspraak met je. Dit kan bij ons of wij komen op locatie. 

Is begeleiding voor grote of zakelijke groepen mogelijk?

Jazeker! Check onze aparte pagina over begeleiding. Dit kan zowel particulier als zakelijk, individueel en in groepen. De positieve effecten (lees hier) hebben vanuit een gezonde werknemer ook zijn positieve effecten op de werkvloer.

Winkelwagen
Scroll naar boven